Hlavní obsah

Zloděj zoufale volal na pomoc policii, majitelka domu ho načapala ve sprše

Novinky, Dagmar Plecháčová
Portland

Jako scénka z bláznivé komedie muselo vypadat pondělní vloupání čtyřiadvacetiletého Timothy Chapeka do domu v americkém Portlandu. Zloděj se nejspíš domníval, že majitelé si dají s návratem domů na čas, a proto se ještě rozhodl dát si u nich sprchu. Jenže to se mladík šeredně zmýlil, kolem sedmé hodiny večerní dorazila majitelka a načapala jej ve své sprše. Zloděj se mezitím již zoufale snažil dovolat policii, kterou prosil o pomoc.

Článek

Když Chapek zjistil, že je zle a kdosi je v domě, ze zoufalství vytočil číslo 911 a prosil, aby jej policisté „vysvobodili“. Operátorce sdělil, že se vloupal do domu, ale jeho majitelé tam přišli. Žena na druhém konci nevěřila vlastním uším.

Zloděj jí poté sdělil obavu, že jej někdo uslyší, když v tom do koupelny vešla majitelka domu Hilary Mackenzieová, která se vůbec nenechala rozhodit a rovnou se zeptala, proč se dotyčný sprchuje v její koupelně, načež se jí Chapek omluvil a na otázku kdo je, slušně odvětil: „Jmenuji se Timothy Chapek."

Následně okamžitě přiznal, že se do jejího domu vloupal. Když majitelka chtěla volat policii, muž řekl, že už nemusí, že s ní právě telefonuje a poslušně paní domácí předal svůj mobil. Ta celou situaci pobaveně přetlumočila operátorce.

Chapek se poté začal bránit a policii sdělil, že jej unesla skupinka mužů, která ho poté zavřela v koupelně domu. Případ je prozatím stále v šetření policistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám