Hlavní obsah

Rocker Noid si zahraje v Ulici

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Rocker Václav Noid Bárta se nebojí žádné výzvy. Po svém filmovém debutu ve filmu Kajínek si zahraje i v nováckém seriálu Ulice. A není sám. S Bártou se v nejdéle vysílaném českém seriálu objeví i Kamil Střihavka, Vilém Čok nebo Vladimír Šafránek.

Článek

„Jsem pro každou srandu, takže když přišla nabídka, nechtěl jsem si to nechat ujít,“ svěřil se Novinkám Bárta, který byl nejvíc překvapený z kulis.

„V televizi to všechno vypadá reálně. Myslel jsem si, že to je kamenný. Ale ono je to všechno ze dřeva, dokonce i cihly jsou ze dřeva,“ vysvětloval s údivem rocker. Ten si natáčení podle svých slov náramně užil.

„Měli jsme jen jeden natáčecí den. Pepan, kterého hraje Tomáš Matonoha, si má vzít svou přítelkyni a my jsme členové kapely Masák, které píše Pepan texty. Máme strašně drsný přezdívky. Mně říkaj Karboš, Střihavka je Řízek, Čok Ovar a Šafránek Flaksa,“ vysvětlil Noid, který prozradil, že se tento díl plný hvězd bude vysílat na velikonoční pondělí.

Bárta se kromě herectví dal také na tanec. Drsný rocker se chystá naučit zumbu.

„Oslovil mě kamarád, jestli bych nepomohl při jeho charitativním zumba maratonu, jehož výtěžek jde čtyřleté vážně nemocné holčičce. Takže už vážně uvažuju o tom, že si pořídím z teleshoppingu DVD s lekcemi zumby, abych se to naučil. Na tanec jsem úplné dřevo,“ dodal Noid.

Zumba maraton choreografa Petra Kříže, na který mohou zdarma kromě celebrit i všichni taneční nadšenci, se koná v úterý 22. března od 16 hodin v Národním domě na Náměstí Míru.

Reklama

Související články

Syn Karla Svobody udělal z Noida modela

Hudebník a skladatel Václav "Noid" Bárta si vyzkouší novou profesi. Syn zesnulého skladatele Karla Svobody Petr, ho přesvědčil, aby se stal modelem a tváří...

Lucie Bílá se vrátila k šicímu stroji

Třináctinásobná Slavice Lucie Bílá, která se před startem kariéry zpěvačky vyučila švadlenou, znovu zasedla k šicímu stroji, aby vyrobila medvídka pro...

Výběr článků

Načítám