Hlavní obsah

Lindsay Lohanové hrozí další vězení, porušila podmínku

– Los Angeles

Herečka Lindsay Lohanová (24) zřejmě znovu zamíří do vězení. Soudce jí nabídl dohodu týkající se porušení podmínky dřívějšího trestu. Za přiznání by šla do vězení na "pouhých" 90 dní. Lindsay totiž porušila podmínku za řízení pod vlivem omamných látek krádeží náhrdelníku za 1 500 dolarů (cca 63 000 Kč).

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová během soudního stání se svou právničkou.

Článek

Za dva týdny ji čeká předběžné slyšení, které by mělo krádež v klenotnictví v losangeleské čtvrti Venice prokázat. Obžaloba přitom vychází z nezpochybnitelné videonahrávky hereččina trestného činu.

Soudce Keith Schwartz proto podle údajů Los Angeles Times Lohanové nabídl možnost vyhnout se dlouhému soudnímu procesu před porotou. Dohoda by znamenala, že se Lindsay přizná ke krádeži a půjde do vězení na čtvrt roku. Na rozmyšlení má diva čas do 23. března, ale už teď se zdá, že její odpověď bude spíš záporná.

Foto: Profimedia.cz

Tento zlatý řetízek je předmětem soudního sporu.

Minulý týden u soudu jakékoliv vyrovnání odmítla a dále tvrdí, že nic záměrně nevzala. Soudce však Lohanové sdělil, že žádná dohoda ji před vězením nezachrání. Její právní tým se zřejmě rozhodl hrát vabank a pokusit se prokázat, že herečka si z klenotnictví náhrdelník jen půjčila, nebo ho odnesla omylem.

"Pokud Lindsay zariskuje, půjde do procesu a porota ji shledá vinnou, je tu šance, že by nemusela skončit ve státním vězení. Mohla by si trest odpykat v okresní věznici, a to je přijatelnější," tvrdí zdroj blízký hereččině právnímu týmu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám