Hlavní obsah

Had kousl modelku při focení do prsu, následně uhynul na otravu silikonem

Novinky, Dagmar Plecháčová
Tel Aviv

Původně to mělo být vzrušující focení vnadné modelky s krásným dlouhým hadem, který se měl svůdně obtáčet kolem jejího těla. Jenže chování zvířat, zvlášť pak plazů, je nepředvídatelné. Pózování s izraelskou modelkou s uměleckým jménem Orit Fox, která ke svému bujnému dekoltu přišla díky chirurgickým zákrokům, se hroznýši vůbec nelíbilo. A svou nevoli dal najevo tím, že blonďatou krasavici kousl do levého ňadra. Bohužel pro něj, na následky otravy uhynul.

Článek

Nepříliš známá modelka a herečka Orit Fox by zřejmě pro větší popularitu udělala téměř cokoli, a proto se do pózování s hroznýšem v izraelském městě Tel Aviv pustila s vervou.

Oděná do odvážných červenobílých minišatů s hlubokým výstřihem si s hadem hrála jako s domácím mazlíčkem. Trpělivost zvířete však zanedlouho překročila únosnou mez a zaútočilo na její silikonovou chloubu.

Přestože se chtěl hroznýš pouze bránit tomu, jak jej izraelská modelka bez špetky strachu tahala, přikládala ke svému krku a k jeho hlavě strkala jazyk, nakonec to byl on, kdo skončil špatně.

Orit Fox po kousnutí vykřikla, ale pomocí asistenta se jí hada podařilo brzy sundat. Modelce stačila pouze injekce proti tetanu v nedaleké nemocnici, ale had na tom byl o poznání hůř. Ze silikonového ňadra, do kterého se zakousl, dostal otravu, která jej stála život.

Reklama

Výběr článků

Načítám