Hlavní obsah

Finalistky České Miss se předvedly nejen v plavkách

– Praha
Novinky, efk

Taková extravagance ve finále České Miss ještě nikdy nebyla. Čtrnáct finalistek se během sobotního vyvrcholení celé soutěže předvede v takových modelech, že televizní diváci na ně budou určitě koukat s otevřenými ústy. Prohlédněte si, jaké neskutečné šaty krásky předvedou.

Článek

Jedna z finalistek bude mít například na hlavě přidělaný model letadla. Další má šaty z překližky, jiná má zase róbu ušitou jen z futrálu na střelivo. Odvaha pořadatelům letošní České Miss rozhodně nechybí.

Dívky tak budou při sobotním finále předvádět extravagantní modely od sedmičky mladých českých návrhářů - Lukáše Lindnera, Evy Brzákové, Leony Grešákové, Michaely Skuhravé, Zdeňky Imreczeové, Zuzany Sedmidubské a dua Sisterconspiracy.

Strachovat se ovšem nemusí ani milovníci tradiční a vysoce oblíbené promenády v plavkách. Pořadatelé České Miss pro dívky nechali vytvořit speciální modré plavky z edice Aqualinea, ve kterých finalistky předvedou všechny své vnady jak televizním divákům, tak porotě.

„Letošní kvalita finalistek je opravdu mimořádná, takže se opravdu moc těším na to, jak to celé dopadne,“ přiznala prezidentka České Miss Michaela Maláčová. Ta je zároveň i předsedkyní poroty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám