Hlavní obsah

Andrea Kerestešová: Kvůli Vyprávěj upadám do depresí

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Slovenská herečka Andrea Kerestešová přiznala, že moc prožívá své role. Někdy se jí realita a fikce tak moc propletou, že upadá do depresí. Nejvíc to na sobě pozoruje při natáčení retro seriálu Vyprávěj, kde ztvárňuje postavu Evy Dvořákové.

Článek

„Během scén, které natáčíme, neustále brečím, vzlykám, protože se mi hroutí svět. Manžel, kterého hraje Roman Vojtek, mě podvádí a já nevím, jak to teď bude. A pak scéna skončí a já na sobě pozoruju, že jen těžko se dostávám zase do normální nálady,“ svěřila se Novinkám herečka, která se do své role podle svých slov až moc vciťuje.

„Nejde to jen odříkat. Člověk to musí cítit. Stejně prožívám i to období. Natáčení mi dalo hodně znalostí, ale také si myslím, že jsem dospěla. Už nejsem tak lehkovážná,“ dodala herečka.

Kerestešová, která se proslavila díky filmu Rafťáci, bude teď v depresích nejspíš často. V neděli večer totiž začalo natáčení třetí řady oblíbeného seriálu Vyprávěj, který bude mít šestnáct dílu.  Budou se týkat především 80. let. Vysílat se budou od září 2011.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám