Hlavní obsah

Leoš Mareš v New Yorku pořádně provětral svou peněženku

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Moderátor druhé řady Česko-Slovenské Superstar si rány po mizivé sledovanosti hojí po svém. Na týden odletěl do USA, kde utrácel, jak v českých končinách umí jen Mareš. Podle jeho slov se divila i pracovnice banky, která ho hned kontaktovala, jestli se někdo náhodou nenaboural do jeho účtu.

Článek

Nejlépe placený moderátor si umí život pořádně užít. S přítelkyní Hankou Svobodovou absolvoval týdenní nákupní maraton v USA. A svému účtu pustil žilou takovým způsobem, že se hned musel pochlubit v Ranní show Evropy 2.

„Volala mi paní z banky, aby se ujistila, jestli jsem opravdu v Americe na nákupech. Na těch výpisech z karty byly fakt velké částky,“ smál se Leoš.

„Ptala se mě: Platil jste 2000 dolarů a pak hned 2300 dolarů? Tak jsem ji ubezpečil, že je to tak. Pak už mi jen popřála příjemné nakupování,“ pochlubil se Mareš ve své show, kterou spolumoderuje s Patrikem Hezuckým a Lucii Šilhánovou.

Jediné co Leoš zatajil, byl důvod jeho útoku na newyorské butiky. Přestože tvrdí, že jel nakoupit jen tepláky, opak je pravdou. Do New Yorku totiž neletěl jen se svou partnerkou, ale i stylistou Filipem Vaňkem, který měl za úkol přetvořit jejich šatníky. Mezi nové kousky tak patří například kožesinová vesta značky Fendi, kterou Mareš koupil své přítelkyni v přepočtu za 170 tisíc korun.

Podobné nákupní nájezdy ale podnikal bohatý moderátor už v minulosti. Stovky tisíc korun utratil například během svých návštěv v Dubaji. Tam tehdy dokonce bydlel v nejdražším hotelu na světě, sedmihvězdičkovém Burj al Arab, kde noc stojí v přepočtu od padesáti tisíc korun výše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám