Hlavní obsah

Fanatik do Julie Robertsové má po těle vytetovaných 82 jejích portrétů

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ciudad de México

Šestapadesátiletý Miljenko Parserisas Bukovič z Mexika je skutečně fanatickým fanouškem americké herečky Julie Robertsové. Obdivuje ji dokonce tak bezmezně, že už utratil zhruba milión mexických pesos (téměř 1,5 miliónu korun) za 82 tetování s podobiznami svého idolu. Ty si nechal vytetovat po celém těle.

Článek

Ušetřit takovou sumu z platu prodejce novin přitom není vůbec nic snadného. Jeho posedlost Robertsovou však překvapivě netrvá příliš dlouho. Uchvátila jej až poté, co zhlédl filmové drama Erin Brockovich z roku 2000, ve kterém si Julia zahrála hlavní roli právní zástupkyně, která řeší velký ekologický případ. Herečka za tento snímek získala řadu ocenění včetně Zlatého glóbu a Oscara.

Foto: Reuters

Muž začal Julii Robertsovou bezmezně obdivovat po shlédnutí filmu Erin Brockovich.

Foto: Reuters

Mexičan je přesvědčen, že tetování stále ještě nemá dost a chce ještě nějaké na záda, paže a hrudník.

Mexičan má po těle vyobrazené „umělecké portréty“ inspirované řadou scén z jejích filmů, 82 však pro něj prý není konečné číslo. Bukovič má v plánu nechat si vytetovat ještě další Julie Robertsové na svou hruď, záda a paže. Podle svých slov bude pokračovat tak dlouho, dokud bude mít na obrázky peníze a místo na svém těle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám