Hlavní obsah

Miss Hadašová půl roku po porodu poprvé ukázala dceru Denisu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2008 Lucie Hadašová se ukázala poprvé od porodu dcery Denisky ve společnosti. Lucie je štíhlá jako proutek, všechna těhotenstvím nabraná kila jsou pryč. Přiznala, že před měsícem kvůli angíně přestala dceru kojit.

Článek

Lucie vyrazila do nákupního centra s přítelem, hokejistou Jaroslavem Bednářem a dcerou Deniskou na odpolední párty obchodu se značkovou módou, který vlastní její "švagrová" - Bednářova sestra Gabriela.

Hadašová s partnerem a dcerou dorazila s dvouhodinovým zpožděním. Jeli přímo z Davosu, kde Bednář hraje hokej. Lucie má od porodu zpět štíhlou postavu, a to během těhotenství nabrala 20 kilogramů.

"Jsem v podstatě zpět na své váze, možná ještě kilo dvě jsou nahoře. Nic jsem pro to ale dělat nemusela. Šlo to dolů samo kojením. Žádné diety jsem nedržela. Teď ale plánuji, že začnu cvičit. Tak snad se dokopu," řekla Novinkám Hadašová.

Dceru už měsíc nekojí. "Měla jsem angínu a kvůli antibiotikům jsem  musela přestat kojit. Deniska si zvykla na lahvičku a pak už byla líná, nechtělo se jí pořádně sát," vysvětlila modelka.

Hadašová s přítelem žijí v Davosu, kde Bednář hraje a Lucie si to nemůže vynachválit. "Je to naprosto skvělý, užívám si to. Je tam asi pět českých rodin. Našla jsem si tam výbornou kamarádku," říká Hadašová.

Mateřství si užívá. Deniska je prý velmi hodné miminko. "V mém životě se nic nezměnilo. Mám neuvěřitelně hodné dítě, nechá mě vyspat celou noc. Nejsou žádné problémy, je to paráda," upřesňuje.

K modelingu se Hadašová zatím nevrací. Nabídkám se nebrání, ale už pro ni nejsou prioritou. "Když přijde dobrá nabídka a zrovna budu v Praze, tak proč ne?! Nic ale nebudu hrotit, vyhledávat."

S Bednářem se po konci sezony stěhují do Itálie. Hokejista se upsal na dva roky hokejovému klubu v Luganu. "Těším se moc. Hlavně na to teplo," říká Lucie.

Svatba prý zatím není na pořadu dne. "Určitě bude, ale neřešíme kdy. To není pro nás prioritou," dodává.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám