Hlavní obsah

Šlégrovy ženy tváří v tvář: Manželka se setkala s Miss Královou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR 2005 Lucie Králová se poprvé setkala na veřejné akci se stále ještě manželkou svého milence, bývalého hokejisty a poslance Jiřího Šlégra. Žádné scény a trhání vlasů se nekonalo.

Článek

Lucie Králová a Kateřina Šlégrová vyrazily i se svými dětmi na opening párty nového obchodu do nákupního centra Chodov. Ani jedna netušila, že se na akci potkají. Setkání bylo ale velmi krátké. Manželka slavného bývalého hokejisty přicházela, když Králová naopak z akce se syny Robertem a Richardem odcházela.

"Robík začal být mrzutý, slíbila jsem mu hračku, a tak jsme šli o patro níž do hračkářství," vysvětlila Novinkám důvod brzkého odchodu Králová.

Kateřina Šlégrová potvrdila, že spolu s Lucií Královou nemají žádný problém. "Lucie do vztahu s mým mužem vstoupila v době, kdy už jsme byli od sebe. Ona nebyla důvodem našeho rozchodu. Před Lucií v životě mého muže figurovala ještě jiná žena. Se slečnou Královou problém nemám,"  řekla Novinkám Kateřina Šlégrová, která na párty Tommy Hilfiger dorazila se svojí dcerou Jessicou.

Párty si nenechala ujít řada dalších slavných tváří se svými ratolestmi. Pro děti byl připraven zábavný program s klauny. Obchod slavnostně otevřeli  dcera Vlaďky Erbové Viktorka a syn opět těhotné Evy Decastelo Michálek. "Jsem v devátém měsíci, jdu na mateřskou, tak teď je řada na Michálkovi. Má svojí první zakázku a doufám, že v tom bude pokračovat," smála se moderátorka.

Dorazili také Bořek Slezáček se synem Koljou, Gábina Partyšová se synem Kristiánem nebo Kateřina Kristelová s dcerou Claudií. Lucie Koňaříková dorazila bez dcery, která onemocněla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám