Hlavní obsah

Basiková s Kolářem dělají problémy v restauracích, nosí si vlastní jídlo

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Bára Basiková zhubla za tři měsíce devět kilogramů a ztratila tedy všechna kila, která loni kvůli komplikované zlomenině kotníku nabrala. Hubnutí vzala zpěvačku opravdu vážně. Obden dře v posilovně, byla na liposukci a drží přísnou dietu.

Článek

"V mém věku už to není žádná legrace. Za dva roky mi bude padesát a každé kilo je opravdový boj. Ve dvaceti jsem dva dny nejedla a šlo to dolů samo. Teď je shazování kil běh na dlouhou trať," řekla Novinkám Basiková.

Zpěvačka přibrala během loňského roku deset kilogramů. Na dovolené na ostrově Kos upadla a utrpěla komplikovanou zlomeninu kotníku. Následovaly dvě operace a zpěvačka byla odkázána na invalidní vozík a následně na berle. Půl roku byla prakticky bez pohybu a výrazně přibrala na váze.

"Koncem loňského roku jsem začala s kily bojovat. Chodím třikrát týdně do fitness centra, byla jsem dvakrát na bezbolestné liposukci a držím abc dietu, což je specielní krabičkový systém," říká Basiková.

"Každý den mi ráno dorazí domů pět krabiček jídel na den, které má na triku jeden z nejlepších výživových poradců Petr Fořt. Nemusím přemýšlet co jíst, co uvařit," říká Basiková.

Problémem ale je, kde si oběd nebo večeři připravit. "S Petrem Kolářem, který drží stejnou dietu, máme vždycky během nabitého pracovního dne problém, kde krabičky sníst. Na ulici se nám jíst nechce, v divadle nemáme jídlo kde ohřívat a je nám blbé si nosit vlastní jídlo do restaurací. Většinou to tak ale skončí," říká s úsměvem Basiková.

I když zhubla již devět kilogramů, v hubnutí chce pokračovat. "Tak pět kilo bych ještě dolů chtěla. Obzvlášť oblast zadečku by to potřebovala," dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Basiková zhubla za sedm týdnů sedm kilo

Zpěvačka Bára Basiková se ztrácí před očima. Třikrát týdně cvičí v posilovně, má speciální jídelníček a nepije alkohol. Za sedm týdnů už dokázala zhubnout sedm...

Výběr článků

Načítám