Hlavní obsah

Cestující na letišti poznali maskovanou Cyndi Lauper, musela jim zazpívat

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Malý soukromý koncert pro několik desítek cestujících na letišti Ezeiza v argentinské metropoli Buenos Aires v pátek v noci nečekaně „uspořádala“ americká zpěvačka Cyndi Lauper. Tu totiž někdo z pasažérů poznal v davu. Všichni ji poté společnými silami vyprovokovali, aby zazpívala. Cyndi nezklamala a vystřihla rovnou svůj největší hit Girls Just Wanna Have Fun a rozezpívala na letišti celý Gate 14.

Cyndi Lauper rozezpívala letiště v Buenos Aires

 
Článek

Videozáznam ze spontánní akce pořídil jeden z cestujících Jesus Hoyo, který uvedl, že jim zpěvačka velice zpříjemnila čekání na letadlo poté, co se dozvěděli, že jejich let do Montevidea v Uruguayi má zpoždění.

Ještě předtím však jiný pasažér vytáhl mikrofon a krátil čas téměř hodinovým vyprávěním vtipů celé skupině, když v tom si někdo všiml, že je mezi nimi i šátkem a slunečními brýlemi maskovaná sedmapadesátiletá zpěvačka Cyndi Lauper, která však čekala na let do Chile.

Lidé ji okamžitě obestoupili a prosili, aby jim zazpívala. Zpěvačka vyhověla a dočkala se fantastického přijetí v podobě pěveckého doprovodu všech kolem.

Hit od Cyndi Lauper z roku 1983 v originále:

Reklama

Související články

Cyndi Lauper vypadá bez make-upu jako zombie

Známá zpěvačka Cyndi Lauper vypadá ve svých 57 letech bez použití kosmetiky jako účinkující z béčkového hollywoodského hororu. Roli živé nemrtvé by si mohla...

Výběr článků

Načítám