Hlavní obsah

Lucie Vondráčková pořídila Plekancovi kocoura a dostala billboard

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Zpěvačka Lucie Vondráčková je po uši zamilovaná. A veškerý svůj volný čas v posledních týdnech tráví v zámoří u svého partnera, hokejového útočníka Tomáše Plekance. Už si spolu pořídili domácího mazlíčka.

Článek

„Máme s Tomášem spolu kocoura Barta. Miluje zimu a francouzštinu. Do Čech ho ale vozit nebudeme. Z letadla by asi moc nadšený nebyl,“ svěřila se Vondráčková, která v úterý 8. března slaví jednatřicáté narozeniny.

A při této příležitosti dostala od svých skalních fanoušků dárek, po kterém dlouhá léta toužila.

„Připravili jsme jí trochu netradiční dárek. Lucka bohužel nikdy neměla ke svému CD pořádnou kampaň, natož billboardy. Dumali jsme nad tím, co by jí mohlo udělat radost, a co bychom nemuseli posílat do Kanady. Tak jsme jí letos jeden billboard s přáním k narozeninám zařídili,“ vysvětlil Jakub z jejího fan clubu.

Billboard ale není jediným dárkem, který Vondráčková k narozeninám dostala. Sama sobě si nadělila nový videoklip, ve kterém ústřední roli hraje právě kočka. Hlavní kočičí roli v klipu nemá Bart, ale jedna z koček rodiny Vondráčkových s netradičním jménem Žížala.

„Největším oříškem bylo natočit její tlapičky procházející vodou. Žížala to vzala vždy s naprostou přesností kolem. Velkým obloukem,“ směje se Lucie, která má ke zvířatům velmi blízký vztah.

„V naší rodině je zvykem vybírat si kočičku v útulku. Jejich osudy jsou jeden smutnější než druhý a mám pocit, že si zaslouží klid a někoho, kdo je má rád a nenechá je už nikdy ve štychu,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám