Hlavní obsah

Na Aleše Hámu přišel policii anonym. V pořadu Taxík se prý málo věnuje řízení

Novinky, David Zápal
Praha

Moderátor nedávno znovuobnovené "pojízdné" vědomostní soutěže Taxík Aleš Háma (37) je v hledáčku strážců zákona. Kdosi z diváků si totiž na něj postěžoval, že se během natáčení nedostatečně věnuje řízení vozidla.

Článek

"Při natáčení jsem se setkal s ředitelem dopravní policie, který mi říkal, že na mě dostali anonym. Stěžoval si na to, že se nevěnuji dostatečně řízení, a tak to musejí vyšetřit. Ale povídal mi to s úsměvem a zatím jsem nebyl předvolán, tak nevím, co se s tím bude dít dál," sdělil Novinkám Háma.

Podle zdroje z České televize, která pořad vysílá, však moderátor pořadu a řidič vozu taxislužby, který cestujícím za jízdy pokládá otázky a na základě jejich úspěšnosti je odměňuje finanční hotovostí, má být brzy skutečně předvolán k výslechu.

Aleš Háma nedávno uváděl zábavnou show Autoškola národa, ve které řidiče nabádal k dodržování předpisů. Sám přitom několik dnů před vysíláním zaparkoval v Plzni na zastávce MHD, za což dostal od městských strážníků pokutu. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Domyšlený dům herce Aleše Hámy

Šest let promýšlel herec Aleš Háma se svou ženou projekt jejich budoucího domu, který jim pak firma stačila během jednoho roku postavit. Vtipné nápady, moderní...

Výběr článků

Načítám