Hlavní obsah

Dcera Whitney Houstonové následuje matku, v sedmnácti šňupe kokain

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Místo toho, aby se drogám vyhnula velkým obloukem, našla v nich útěchu zřejmě také. Řeč je o dceři zpěvačky Whitney Houstonové Bobbi Kristině. Ačkoli její matka kvůli problémům s kokainem přišla o velice slibně rozjetou pěveckou kariéru, čerstvě osmnáctiletou dívku, které se přezdívá Krissi, vyfotili její známí, jak ještě jako sedmnáctiletá na party šňupe kokain. Tyto snímky se nyní objevily v médiích.

Článek

K drogám přitom Whitney přivedl její manžel a Kristinin otec Bobby Brown. Oba dva několikrát podstoupili odvykací kúru, jenže všechny pokusy byly neúspěšné a touha po další dávce kokainu silnější. Houstonová se přitom ani po rozvodu s Brownem v roce 2006 ze závislosti již nedokázala zcela dostat. Ani to zřejmě Kristinu neodradilo a ve šlépějích svých rodičů pokračuje.

Foto: Profimedia.cz

Bobbi Kristina Brownová již zřejmě bojuje se závislostí na drogách stejně jako její matka Whitney Houstonová.

Podle deníku Daily Mail, kde se celá aféra a snímky objevily, fetující dceru Houstonové nafotil její kamarád, který uvedl, že je dívka na kokainu již silně závislá a že když se jí v tom snažil zabránit, jen odvětila, že je prostě stejná jako její máma.

Foto: Profimedia.cz

Bobbi Kristina se svou matkou Whitney v únoru na party k příležitosti předávání cen Grammy.

„Whitney musí vidět, co se sebou její dcera provádí. Pokud Krissi brzy nepřestane, její závislost na kokainu ji zabije,“ nechal se slyšet kamarád, který potvrdil, že má dívka četné zkušenosti i s alkoholem a marihuanou.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Bobby Brown přivedl svou exmanželku Whitney k drogám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám