Hlavní obsah

Lady Gaga vypadala v extrémně odvážném modelu jako laciná domina

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toronto

Americká zpěvačka Lady Gaga je svým výstředním vzhledem a odvážnou image známá pomalu víc, než svými hity. Vymýšlet pro ni stále extrémnější modely jistě není snadné, zvlášť za předpokladu, že si je na sebe vezme obvykle jen jednou. Avšak velice neslušivý outfit ve stylu laciné dominy, který předvedla v pátek v kanadském Torontu, nebyl ani pro její jinak pěkné tělo vůbec lichotivý.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga byla v Torontu opět obklopena desítkami fotografů.

Článek

Z toho si však čtyřiadvacetiletá zpěvačka zjevně hlavu nedělá. Poté, co se známým fotografem Terry Richardsonem, který nafotil například i slavný kalendář Pirelli pro rok 2010, vytvořila v Torontu několik svých zbrusu nových portrétů, navlékla se poté do černé kožené podprsenky trojúhelníkového střihu a vykrojených kalhotek s tygřím vzorem. Přes ně si navlékla černé punčochy s velkými oky, to celé nakonec opásala černým kýčovitým páskem se zlatou sponou a doplnila kozačkami nad kolena.

Nejméně lichotivá byla však právě kožená podprsenka, v níž měla Gaga poněkud „spláclý“ dekolt.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga vypadala jako nevkusná domina.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvaččino poprsí nevypadalo v podivné podprsence zrovna nejlépe.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga by se svým oblečením vynikala i ve striptýzovém baru.

Reklama

Výběr článků

Načítám