Hlavní obsah

Příčinou kolapsu Neckáře byla únava. V pondělí ho propustí z nemocnice

Novinky, David Zápal
Praha

Po čtvrtečním kolapsu zpěváka Václava Neckáře, kdy mu bylo špatně, necítil ruku, a jeho nejbližší se obávali, že ho opět postihla mozková mrtvice, se sérií vyšetření zjistilo, že skutečnou příčinou byla únava. "Byl jsem se na bratra podívat. Je v pořádku a odpočívá. V pondělí by ho měli pustit domů," řekl Novinkám Jan Neckář.

Článek

Václav Neckář leží od čtvrtečního odpoledne na neurologické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. [celá zpráva]

"Daří se mu dobře. Bylo to z únavy a přepracování. Zkoušel nový program, vrátil se pozdě v noci z Brna a musel brzy ráno vstávat. To se na něm podepsalo. Nyní je ale vše na dobré cestě," uvedl Jan Neckář.

"Vaška jsem chtěla jít navštívit do nemocnice, ale dozvěděla jsem se, že tam kromě rodiny nikoho nepouštějí. Budu na něj alespoň myslet. Naštěstí to není nic vážného, takže se z toho brzy dostane," řekla Novinkám dlouholetá Neckářova kamarádka, zpěvačka Marta Kubišová. Spolu je čeká již brzy několik vystoupení, na kterých i přes nesoulad s třetí bývalou členkou uskupení Helenou Vondráčkovou zazpívají hity Golden Kids.

Již týden po propuštění z nemocnice se chce ale Václav Neckář zúčastnit samostatných koncertů, které má naplánovány na Slovensku.

Příbuzní Václava Neckáře se ve čtvrtek zalekli opakování mozkové mrtvice, protože ji prodělal již před devíti lety. Proto mu zavolali záchranku. [celá zpráva]

Po prodělání první mozkové příhody se zpěvákovi hůře hovoří a texty písní často zpívá ze čtecího zařízení. Přes problémy s komunikací si své koncerty sám moderuje, což jeho věrní posluchači velmi oceňují.

Reklama

Související články

Neckář: Je lepší myslet na to veselejší

Legendární zpěvák Václav Neckář zítra sfoukne na narozeninovém dortu šedesát svíček. Životní jubileum předčasně oslavil před měsícem, kdy po roce vystoupil...

Václav Neckář považuje život za štěstí

Zpěvák Václav Neckář zdárně překonal mozkovou mrtvici a v současnosti se objevuje opět na pódiích. Shodil veškerá přebytečná kila a cítí se skoro jako...

Výběr článků

Načítám