Hlavní obsah

Heidi Klumová si na večírku svlékla kalhotky a darovala je moderátorovi

Novinky, Dagmar Plecháčová
Los Angeles

Po udílení prestižních filmových cen Oscar se hollywoodské hvězdy sešly na večírku Eltona Johna. Jednou z nich byla i modelka Heidi Klumová. Ta si na party svlékla kalhotky a poslala je moderátorovi Jay Lenovi.

Článek

Vždy velice decentní a důstojné chování německé topmodelky a čtyřnásobné maminky Heidi Klumové tak vzalo na výroční charitativní party Eltona Johna trochu za své.

Modelka oděná do elegantních blyštivých šatů celý večer oslňovala všechny přítomné hosty i fotografy. S pokročilou hodinou se odhodlala k odvážnému činu. Zpod šatů si sundala své kalhotky a hodila je do tašky připravené pro moderátora oblíbeného pořadu The Tonight Show Jaye Lena.

Reportér Ross Matthews totiž na večírku vybíral od celebrit pamlsky nebo drobnůstky do růžové taštičky, kterou poté v pořadu předal Lenovi. Kalhotkami svlečenými přímo před kameramanem se tak Heidi jednoznačně postarala o nejoriginálnější a zároveň jistě nejodvážnější dárek.

Například americký herec Jamie Foxx Lenovi poslal sluneční brýle, bavička Jane Lynchová nabídla svou platební kartu, na které má však prý nastavený denní limit dva tisíce dolarů. Herečka a zpěvačka Hayden Panatierreová moderátorovi obtiskla své rty na ubrousek. Sedmatřicetiletá Klumová se tak oproti ostatním rozhodla pro výrazně osobnější vzpomínku, protože ve své miniaturní kabelce nemohla najít nic jiného.

Reklama

Výběr článků

Načítám