Hlavní obsah

Ruské umělkyně se v Moskvě vrhaly na policistky a vášnivě je líbaly

Moskva

Ruské policistky působící na území Moskvy se musejí mít na pozoru. Stovky z nich totiž nedobrovolně ochutnaly ženská ústa aktivistek umělecké skupiny Vojna. Ta se v další ze svých akcí rozhodla zaútočit na ženy zákona v šedivých zimních uniformách s ušankami. V rámci reformy policie vyhlášené prezidentem Medveděvem chtějí dobrovolně přispět šířením lásky.

Článek

Líbání stovek aktivistek s policistkami přitom členové Vojny natočili a sestříhali do klipu, k němuž pouštějí starou jidiš píseň „Pryč s policií“. Klip je k zhlédnutí na serveru YouTube pod názvem Группа Война зацеловывает ментов.

„Vojna v čele s křídlem militantních feministek začala iniciovat rituál líbání policistek a zneužívání policie. Vybraly si šedivé ženy jako objekty svého rituálu,“ napsal mluvčí Vojny na blogu wisegizmo.livejournal.com.

Šedými ženami se přitom rozumí policistky v zimních uniformách. Od pádu komunistického režimu se říká ruské policii milice, zvláště proto, jak je zkorumpovaná. Medveděv přitom nedávno vyhlásil reformu pořádkových sil.

Většina záběrů z klipu Vojny pochází z ruského metra. Podle představitelů této skupiny byly políbeny už stovky policistek.

Reklama

Výběr článků

Načítám