Hlavní obsah

Čápi s mákem startují, první bude vařit zamilovaný Zázrivý

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Čápi s mákem jsou zpět. Modelka Dominika Mesarošová, pornoherec Robert Rosenberg, finalista talentové show Česko Slovensko má Talent Marián Zázrivý, slovenská moderátorka Zuzana Hajdu, neVyVolený Desperado a slovenská zpěvačka Barbora Balúchová budou ode dneška každý čtvrtek svým kuchařským umem bojovat o titul nejlepšího VIP kuchaře.

Článek

V prvním díle druhé řady na sebe roli hostitele vezme Marián Zázrivý společně se slovenským exVyVoleným Desperadem. Chybět nebude ani Lída Žamberyová neboli žena z lidu, která se v první sérii show spřátelila se zpěvačkou Ivetou Bartošovou.

Desperado, vlastním jménem Roland Ricco, se při kuchtění rozhodl, že zvedne slabé sebevědomí věčně plačtivému Marianu Zázrivému. A některé jeho výroky mluví za vše.

„Víš, je úplně jedno, jakou máš vařečku. I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo,“ rozumoval Desperado při přípravě večeře.

A nezůstane jen u všeobecné známých faktů. Dokonce Zázrivému radí, jak se ženami jednat.

„Nejde totiž jen o sex, k ženám musíš být jemný a něžný,“ radí v prvním díle svému kumpánovi Desperado. Zázrivý si jeho slova vezme opravdu k srdci a celý večer se pak bude věnovat Dominice Mesarošové, která mu evidentně svými přednostmi popletla hlavu.

Té to podle jejích slov velmi lichotilo.

„Pan Zázrivý mě poznal trošku jinak, než jak mě prezentují média a hned si mě oblíbil. Moc mě to potěšilo. Ale rozhodně nepřeskočila jiskra. Já jsem zasnoubená a srdci prostě neporučíte,“ svěřila se Novinkám modelka, která tak Zázrivému upřela sebemenší šanci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám