Hlavní obsah

Namol opilou Christinu Aguileru zatkla policie, strávila noc ve vazbě

Novinky, Dagmar Plecháčová
Hollywood

Americká popová zpěvačka Christina Aguilera bude zřejmě patřit k dalším „zlobivým hvězdám“. V úterý před třetí hodinou ranní byla totiž zatčena policisty v Los Angeles kvůli opilosti na veřejnosti. Podle jejich prohlášení nebyla schopná se o sebe postarat. Poté byla převezena do vazby v Hollywoodu.

Článek

Serveru E! News se dokonce podařilo získat policejní snímek čerstvě zadržené zpěvačky, ale losangeleský policejní mluvčí Steve Whitmore uvedl, že fotografie nebude k dispozici ke zveřejnění, jelikož úřady nemají v plánu vznést obvinění.

Zpěvačka strávila ve vazbě několik hodin a kolem půl osmé ráno byla propuštěna domů. Zatčen byl však i Christinin přítel Matthew Rutler, který se provinil řízením motorového vozidla pod vlivem alkoholu. I ten mohl však vazbu opustit po složení kauce ve výši 30 tisíc dolarů (528 tisíc korun).

Podle mluvčího Whitmorea seděla třicetiletá Aguilerová jako spolujezdec ve vozidle, který řídil její mladší přítel. Způsob jízdy pětadvacetiletého Rutlera byl podle svědectví policistů chaotický a nebezpečný.

Několikanásobná držitelka cen Grammy však byla namol opilá a úplně mimo. „Když vystoupila z auta, nemohla stát, museli jsme jí pomáhat. Nevěděla, kde se nachází, ani vlastní adresu. Pro její vlastní ochranu jsme ji vzali do vazby,“ uvedl Whitmore.

Na videozáznamu je zachycena Aguilera se svým přítelem Matthew Rutlerem na archivních záběrech, aktuální je odjezd Rutlera z vazby na konci videa.

Reklama

Výběr článků

Načítám