Hlavní obsah

Kate pozvala na svatbu i řezníka, pošťáka a hospodského

Právo, pur
Londýn

Princ William a Kate Middletonová nezapomněli na svůj slib, že na svoji svatbu 29. dubna v Londýně pozvou i zástupce veřejnosti. Kate tak ze své vesnice Bucklebury v hrabství Berkshire pozvala řezníka, pošťáka, pekaře, hospodského a majitele koloniálu, informoval server listu The Daily Telegraph.

Článek

„Největší“ britskou svatbu 21. století budou tito pozvaní ve Westminsterském opatství sledovat spolu s příslušníky evropských královských rodů a celebritami. Celkem je pozváno 1900 hostů.

„Jsme přátelé od začátku,“ reagoval nadšený řezník Martin Fidler, který Middletonovým prodává maso už 30 let. „Když dorazil pošťák a podíval jsem se na obálku, řekl jsem manželce Sue, že je žádaná!“ Sue to vzala z praktické stránky: „První, co mě napadlo, že si na tak velký den budu muset půjčit klobouk.“

„Už se těšíme,“ pokračoval Fidler. „Carole, matku Kate, známe už leta, ještě dřív, než poznala Mika, otce nevěsty. Vedou normální život, vybudovali dobrý podnik a na všechny děti mohou být pyšní.“

Místní si nevěstu chválí

Na pozvánce je také pošťák Ryan Naylor a John Haley, majitel hostince Old Boot Inn, kam dvojice občas zašla dát si v klidu skleničku. Chan Shingadia a její muž Hash, původem z Indie, řídí místní obchůdek a také přijali pozvání. Shingadia říká, že Kate zaskočí do krámu dvakrát či třikrát týdně, když je v Bucklebery, někdy i s Williamem. „Chová se přirozeně, není žádná celebrita, a je vždy dobrým zákazníkem,“ dodal Shingadia.

Majitelé prý už přesně vědí, co musejí mít stále na skladě. Sladkosti Haribo, které mají rádi oba, a mátovou Vienettu, nejoblíbenější Williamovu zmrzlinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám