Hlavní obsah

Iveta Bartošová nedorazila na další akci. Poprvé se ale omluvila

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Zpěvačka Iveta Bartošová opět nezklamala. Měla sice v pondělí večer usednout v porotě charitativního galavečera Párty Miss, bývalá princezna českého popu ale nedorazila. Tentokrát k tomu měla ale dobré odůvodnění. Hlídala nemocného syna Artura.

Článek

„Iveta se na akci strašně moc těšila, ale nemohla dorazit. Artur onemocněl a ona ho hlídá. Už totiž nevěří žádným chůvám, takže se o Artura jako správná máma stará sama,“ svěřil se Novinkám Ivetin manažer Jarek Šimek.

A finálový večer Párty Miss nebyl jedinou akcí, kterou zpěvačka zameškala. V neděli totiž měla usednout v jiné porotě, kam taktéž nedorazila. Tentokrát ale bez omluvy.

„Volali mi ze Slovenska, jestli vím určitě, že Iveta dorazí. Taky tam organizovali podobnou akci a Iveta se neukázala,“ sdělil Novinkám Martin France, promotér akce, která byla uspořádána pro nadační fond Svět zvuku.

France má po pondělním večeru jasno. Ivetu Bartošovou na své akci už nikdy nechce.

„Já jsem ji nechtěl ani předtím, ale sponzoři si ji přáli. Ale měl jsem s tím víc starostí než užitku. Dost lidi mi totiž řeklo, že pokud tam Iveta bude a vystoupí, zvedají se a odchází,“ prozradil France.

Místo Bartošové se večírkem mihla začínající zpěvačka Kamila Hybášková, která jako by české popelce z oka vypadla. A jejich osudy jsou propletenější, než by se na první pohled mohlo zdát. Hybáškové totiž texty píše stejně jako Bartošové Jarek Šimek a pod své manažerské křídlo ji vzala Ivetina bývalá manažerka Andrea Ježková. Sama zpěvačka se ale od Bartošové distancuje.

„Víte, já jsem dříč a chci na sobě makat. Nechci, aby se o mně psalo, že jsem se někde opila nebo udělala scénu. Chci dokázat, že toho hodně umím,“ vysvětlila svůj postoj Hybášková, která sice tvrdí, že rozhodně není jako Bartošová, sama ale přiznává, že si je lidi často pletou.

Reklama

Výběr článků

Načítám