Hlavní obsah

Jennifer Hudsonová na Oscarech nezvládala uhlídat výstřih

Novinky, Jakub Kynčl
Los Angeles

Devětadvacetiletá zpěvačka a herečka Jennifer Hudsonová je krásnou ukázkou toho, jak nevyhrání talentové soutěže může nastartovat kariéru. V roce 2004 se účastnila hudební soutěže American Idol a navzdory tomu, že se dostala do první dvanáctky, větší ovace ve finále nesklidila a skončila sedmá. Nyní se jí na Oscarech dostalo obdivu zejména za odvážnou róbu dávající na odiv bujný dekolt.

Foto: Profimedia.cz

Hudsonová si nezvolila úplně praktickou róbu, ňadra se jí stále drala ven.

Článek

Sytě oranžové šaty s nepřehlédnutelným výstřihem nedávajícím příliš prostoru fantazii. Do takového kousku se oblékla Jennifer Hudsonová na předávání Oscarů a chybu neudělala. Vyjma několika prudérních kritiků se totiž setkala jen s kladnými ohlasy. Alespoň tedy u mužů.

Foto: Profimedia.cz

Hudsonová byla na Oscarech centrem pozornosti hlavně kvůli své róbě.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Hudsonová měla ruku ve výstřihu častěji než mimo něj.

Jennifer Hudsonová získala ocenění Grammy za své debutové album nesoucí název "Jennifer Hudson". To spatřilo světlo světa v roce 2008 a získalo zlatou desku. Jen v USA se ho prodalo přes 700 tisíc kusů.

Foto: Profimedia.cz

Pohled ze strany na šaty Hudsonové sliboval zajímavou scenerii.

Konec roku 2008 byl však pro Hudsonovou opravdu černý. Při střelbě tehdy přišla o život její matka, bratr a synovec. Zpěvačka se stáhla na tři měsíce ze záře reflektorů, aby se v roce 2009 vrátila zpět v plné síle. Od té doby již vystupovala například ve finále Super Bowlu, oceněních Grammy či show Oprah Winfreyové.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejmenší Oscar na světě se vejde do ucha jehly

Hlavní světovou společenskou událostí nedělního večera bylo jednoznačně předávání cen Oscar. A světově známý sochař z britského Birminghamu Willard Wigan se...

Výběr článků

Načítám