Hlavní obsah

Gottová na výletě s dcerkami, vzala s sebou i exotickou chůvu

Novinky, Karen Mchitarjan
Špindlerův Mlýn

Manželka zpěváka Karla Gotta Ivanka neudělá bez chůvy svých dcer Charlotty a Nelly ani krok. Stejně tomu bylo i na dvoudenním výletě ve Špindlerově Mlýně, kam si vyrazila společně s dalšími slavnými maminkami a jejich ratolestmi.

Článek

Chůva mluví jen anglicky a podle informací Novinek bere za své služby deset tisíc korun měsíčně.

Gottová dobře věděla, proč si s sebou pomocnici z Filipín, která u Gottových dcery hlídá od léta roku 2009, na hory bere.

Přestože celé dopoledne dováděla s dcerkami na sáňkové dráze, odpoledne vyrazila na svah sama a to opravdu stylově. Sice to měla od hotelu na sjezdovku pomalou chůzí jen deset minut, i na tak krátkou vzdálenost si ale zavolala taxíka.

Nejspíš si nechtěla ušpinit svůj přepychový outfit za neuvěřitelných 300 tisíc korun, který měla na tento víkend zapůjčený. Sama Gottová přiznala, že komplet je zbytečně drahý.

„Takhle drahé oblečení bych si nikdy sama nekoupila,“ přiznala Gottová, které společnost dělala nejlepší kamarádka a stále ještě manželka Leoše Mareše Monika se syny Jakubem a Matějem. Přidala se i moderátorka Gábina Partyšová se synem Kristiánem či Nicol Lenertová se starším synkem Jarouškem.

Všechny děti se zúčastnily v lyžařské školičce olympiády, při které je maminky podporovaly. Akce se nesla v duchu komedie století S tebou mě baví svět. Jen s tím rozdílem, že místo tatínků vyjely do hor s ratolestmi maminky.

Reklama

Výběr článků

Načítám