Hlavní obsah

Leoše Mareše by jeho milá klidně hned vyměnila za Vojtu Dyka

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátor Leoš Mareš (34) možná zase zůstane na ocet. Jeho mladá partnerka Hanka Svobodová se totiž zakoukala do miláčka dívčích srdcí a frontmana skupiny Nightwork Vojty Dyka.

Článek

„Asi brzo budu zase sám. Moje milovaná Hanička se totiž strašně zakoukala do Vojty Dyka,“ svěřil se Novinkám na afterparty předávání Cen Anděl 2010 Mareš. "Neustále ho hltala očima, a kdyby to šlo, skočí za ním na pódium," vysvětloval moderátor, který sršel sarkasmem.

„Nightwork dneska vystoupili dvakrát a my jsme bohužel seděli pokaždé na druhém konci sálu, takže se na něj nemohla Hanka dívat z dostatečné blízkosti,“ smál se Mareš. A Svobodová jen přitakávala.

„Vojta je tak sladký. Nevíte někdo, jestli někoho nemá,“ vyzvídala před Marešem mladá modelka, která je už rozhodnutá. „Pokud mě Vojta bude chtít, hned se s Leošem rozejdu,“ přiznala bez okolků.

Dyk již několik let udržuje vztah s herečkou Markétou Frösslovou. Ta excelovala v seriálech Redakce a Pojišťovna štěstí i v komediálním filmu od režiséra Dušana Kleina Rodinka.

Svobodová ale není úplně bez šance. Dyk má totiž zřejmě slabost pro brunetky. Před Frösslovou chodil se sestřičkou z Ordinace v Růžové zahradě Lenkou Zahradnickou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám