Hlavní obsah

Zeťová: Jsem sice sama, ale občas proběhnou nějaké románky

Novinky, Karen Mchitarjan
Příbram

Zpěvačka a v současné době i porotkyně televizní soutěže SuperStar Helena Zeťová přiznala, jak to má aktuálně s muži. A také odtajnila, že si v Řecku pořídila byt.

Článek

Helena Zeťová je v tuzemsku dobře známá jako velká milovnice Řecka. „V Řecku jsem měla dlouho přítele, a tak jsem si k téhle zemi vypěstovala hodně pozitivní vztah,“ říká bývalá členka dívčí skupiny Black Milk.

Nikdo se proto nedivil, že dorazila do Příbrami na narozeninovou party jedné tamní cestovní kanceláře, která se právě na tuto jihoevropskou zemi specializuje. „Kdykoli mám volný čas, letím tam. Mám tam svůj byteček jen sto metru od moře a spoustu přátel,“ vysvětlila Zeťová, která je v současnosti sama.

Novinkám se ale svěřila, že v Řecku není nikdy nikdo sám. „Samozřejmě to, že jsem sama, neznamená, že neproběhnou nějaké románky. Není to ale nikdy nic vážného,“ dodala Zeťová, která je singl od zimy loňského roku.

Další velkou obdivovatelkou Řecka je i misska Lucie Křížková Váchová. „Jsem z Příbrami a na střední jsem chodila s dcerou ředitelky cestovní kanceláře. Díky tomu jsme do Řecka mohly cestovat za neuvěřitelné ceny. Moc se mi tam líbilo, a proto mě mrzí, že jsem tam od školy už nebyla,“ říká Lucka.

„Manžel mi ale slíbil, že se tam brzo vydáme na windsurfing, pro který jsou tam prý naprosto skvělé podmínky,“ dodala modelka, která na narozeninové oslavě vystoupila i ve folklórním kroji. „Když jsem dostala nabídku, abych si tady s nimi zatančila v kroji, tak jsem prostě nemohla odmítnout,“ smála se Váchová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám