Hlavní obsah

Herečka Helen Huntová výrazně zestárla, vypadá jako muž

Novinky, Dagmar Plecháčová
Santa Monica

Americkou herečku Helen Huntovou v pondělí přistihli fotografové v ulicích města Santa Monica v Kalifornii. Jen málokdo by v ní však poznal atraktivní blondýnku, která si několikrát zahrála například po boku Jacka Nicholsona. Sedmačtyřicetiletá Huntová má sice mladistvý styl oblékání a postavu lepší než mnohé ženy o polovinu mladší, ale v obličeji vypadá poněkud ztrhaně.

Foto: Profimedia.cz

Sedmačtyřicetiletá herečka Helen Huntová.

Článek

Helen evidentně na rozdíl od svých hereckých kolegyň nepodstupuje žádné omlazovací chirurgické zákroky, rozhodla se stárnout důstojně a vše nechat na přírodě. Bez použití make-upu je však její tvář bledá a celý obličej velice nevýrazný.

Foto: Profimedia.cz

Helen by prospěla úprava očních víček a redukce vrásek okolo úst.

Foto: Profimedia.cz

Tvář Helen Huntové bez make-upu působí mužně.

Odstranění přebytečné kůže na horních očních víčkách a vyhlazení vrásek v oblasti úst, jejichž koutky nyní směřují směrem dolů a dělají obličej smutný, by herečce určitě prospělo. Sportovní styl oblečení navíc podporuje celkový dojem mužného vzhledu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka se obléká moderně a sportovně, decentní nalíčení by jí však prospělo.

Helen Huntová se objevila v řadě úspěšných filmů, mezi něž patří například Lepší už to nebude, Po čem ženy touží či Trosečník. Proslavila se také rolí v televizním seriálu Jsem do tebe blázen.

Svou první roli získala již v devíti letech ve filmu Průkopnice a dodnes působí i na divadelních prknech. Dosud získala za svou práci více než dvě desítky ocenění, v roce 1998 se za snímek Lepší už to nebude dočkala dokonce i Oscara za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli.

Foto: Profimedia.cz

Helen Huntová a Jack Nicholson získali v roce 1998 Oscary za nejlepší herecké výkony v hlavní roli za film Lepší už to nebude.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám