Hlavní obsah

Leoš Mareš byl u výslechu kvůli rvačce

Novinky, Karen Mchitarjan
Pardubice

Moderátor Leoš Mareš (34), který v posledních týdnech seká latinu, musel k výslechu. A to kvůli incidentu, který se udál v říjnu loňského roku. Tehdy měl slavný moderátor těsně před koncem Live show Evropy 2 v Pardubicích údajně brutálně napadnout pořadatele akce Petra Dzingela.

Článek

Ten musel být posléze podle vlastních slov převezen do nemocnice na ošetření. Přestože Dzingel vyhrožoval trestním oznámením, zatím žádné nepadlo.

„Ano, pan Mareš byl podat vysvětlení k incidentu, který se stal v říjnu loňského roku v pardubické diskotéce. Zatím nebylo podané žádné trestné oznámení. Věc je v šetření,“ sdělila Novinkám mluvčí policie pardubického kraje Markéta Janovská.

Podle té je to běžný postup, aby vyšetřovatelé mohli dojít k závěru, co se v tu osudnou noc stalo.

„Zveme si svědky incidentu, abychom mohli kvalifikovat, jestli vůbec k nějakému trestnému činu došlo. Zatím nemůžeme vyvozovat závěry, abychom nepoškodili žádnou ze zúčastněných stran,“ dodala Janovská.

Přestože podle očitých svědků k incidentu opravdu došlo, polehčující okolností pro Mareše by mohla být jeho veřejná omluva.

„Já jsem se panu Dzingelovi omluvil, byly mezi námi nějaké spory, které vyvrcholily tímto neadekvátním způsobem. Uznávám, že se to stát nemělo a nic podobného se už opakovat nebude,“ sdělil Blesku Mareš, který měl Dzingela po slovní rozepři třikrát poplivat a dvakrát kopnout do hlavy.

Omluva Petru Dzingelovi z 5. listopadu 2010
Rád bych se omluvil Petru Dzingelovi, koproducentovi Roadshow Evropy 2 „Ranní show live“ za incident, který se mezi námi, mou vinou, odehrál v ranních hodinách dne 23.10.2010 po skončení této akce v hale Ideon v Pardubicích. Díky za všechen čas, práci a energii, který našemu společnému projektu věnuješ, Petře.
Leoš Mareš

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám