Hlavní obsah

Gavriely se buď zlepší, nebo ji čeká vyhazov z Primy: Šla na logopedii

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Martina Gavriely dostala v televizi Prima ultimátum. Buď se ve VIP zprávách, které moderuje, zlepší, nebo končí. Gavriely se rozhodla bojovat a začíná docházet na logopedii.

Článek

"Není to tak, že bych dostala nůž na krk, ale je pravda, že po mně lidi šlapou. Vím, že dělám chyby a chci se zlepšit," řekla Novinkám Gavriely.

Ze zákulisí televize Prima prosákly ale informace, že situace je vážná a Gavriely dostala velmi krátký čas na to, aby se svým moderátorským výkonem něco rychle udělala.

"V přímém přenosu moderujeme VIP zprávy od konce prosince. Až poslední týdny jsem se začala šíleně přeříkávat. Sama jsem z toho špatná. Mluvila jsem s jednou kolegyní a ta mi řekla, že se to moc šprtám předem a chyby jsou způsobené tím. Že si zprávy mám přečíst maximálně desetkrát před vysíláním," říká Gavriely.

Moderátorka se rozhodla požádat o pomoc odborníky. Od středy dochází pravidelně ke specialistce Iloně Kejklíčkové. "Věřím, že mi to pomůže a výrazně se zlepším. Paní doktorka je specialistka na logopedii, je skvělá, tak snad se mnou něco provede," dodala moderátorka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám