Hlavní obsah

Nevěrný Etzler a Cibulková na Valentýna hráli v divadle hru o nevěře

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Ironie osudu tomu chtěla, aby Miroslav Etzler a stále jeho manželka Vilma Cibulková spolu strávili valentýnský večer. A v tuto chvíli, když se musel Etzler před čtrnácti dny kvůli odhalené milence Radce Pavlovičinové odstěhovat ze společné domácnosti, opravdu kuriózním způsobem. Cibulková a Etzler totiž spolu vystoupili v divadelním představení Láskou posedlí, které je celé o nevěře. A dialogy jakoby scénárista psal na míru Etzlerovi a Cibulkové.

Foto: Miroslav Zajíc, Právo

Vilma Cibulková a Miroslav Etzler

Článek

„Zabiju ji. A pak tebe. Použiju dva nože. Ji budu mučit, aby trpěla. Tebe bodnu třeba při polibku, až si budeš myslet, že je všechno v pořádku,“ říká například Cibulková během divadelního dramatu Láskou posedlí o vášních a tajemstvích života.

A přestože šlo jen o roli, jako by vůbec nehrála. A nezůstalo jen u slov. Cibulková během představení Etzlera několikrát dost brutálně zfackovala. Dokonce ho kopla i do rozkroku. A když mluvila o jeho scénáristy napsané nevěře, ukáplo dokonce i několik opravdových slz.

Foto: Martin Šandera, ND - Hana Smejkalová, Kirké, archiv, Právo

V Divadle Ungelt hraje v dramatu Láskou posedlí s Vilmou Cibulkovou, Miroslavem Etzlerem a Vilémem Udatným.

Snad až na ty slzy bylo ale jinak vše hrané. Přestože spolu tento mediálně známý pár již nežije, spolu strávené roky jim z paměti nikdo nevymaže. A tak to vypadalo i během závěrečné děkovačky. Etzler a Cibulková se po celou dobu drželi za ruce. Dojem harmonického vztahu mohlo pokazit jen hercovo roztěkané chování, když se snažil po bouřlivém aplausu co nejrychleji zmizet z pódia.

Z divadla, kam měli v pondělí novináři vstup zakázaný, už ale tolik nepospíchal. Opustil jej společně s Cibulkovou ve svém voze skoro dvě hodiny po skončení představení. Jako správný gentleman nejspíš odvezl svou ženu, která před týdnem v záchvatu úzkosti svůj vůz nabourala a nyní je nepojízdný, do její vily do Počernic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám