Hlavní obsah

Malajsijce napadl tygr, jeho manželka šelmu zahnala naběračkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuala Lumpur

Velká dřevěná naběračka na polévku posloužila jako poněkud netypická, ale účinná zbraň ženě z Malajsie, jež se vydala na pomoc manželovi, jehož při lovu veverek napadl tygr. Aby zahnala šelmu od poraněného muže, začala ji neohrožená žena bít do hlavy naběračkou, čímž tygra zaskočila natolik, že ho zahnala na útěk.

Foto: Profimedia.cz

Manželka ubránila svého muže před tygrem obyčejnou dřevěnou naběračkou. Ilustrační foto

Článek

Netradiční událost se odehrála v malajsijském státě Perak ve vesnici ležící na okraji džungle. Muž, který při útoku tygra utrpěl tržné rány na nohou a v obličeji, novinářům řekl, že se šelmě nejprve pokusil uniknout tím, že vylezl na strom, ale tygr ho stáhl dolů. A pak zakročila jeho pětapadesátiletá manželka, která slyšela mužovy výkřiky a volání o pomoc.

"Měl jsem strach. Zkusil jsem ho vší silou praštit do tlamy, ale nepomohlo to. Bojoval jsem s ním, snažil jsem se držet jeho čelisti dál od sebe, ale nezvládl bych to, kdyby mi nepřiběhla na pomoc manželka," řekl muž listu New Straits Times. Odvážná žena se k celé záležitosti nijak nevyjádřila.

Reklama

Výběr článků

Načítám