Hlavní obsah

Ivana Trumpová se nechala fotit v plavkách

Novinky, Dagmar Plecháčová
Gustavia

Milionářka a podnikatelka původem ze Zlína Ivana Trumpová, která za týden oslaví již 62. narozeniny, si letos opět zaletěla na dovolenou na ostrov Svatého Bartoloměje. Byla evidentně dobře naladěná, a proto neváhala přítomným fotografům na pláži zapózovat a dokonce předvést postoj á la plameňák. Své poněkud stárnoucí tělo směle ukázala ve světle zelených plavkách s páskem a korálky.

Foto: Profimedia.cz

Ivana Trumpová na dovolené na ostrově Svatého Bartoloměje v Karibiku.

Článek

Ačkoli Ivanu na dovolených většinou doprovází některý z milenců, letos se zřejmě vydala užívat si karibského slunce sama. Trumpová byla již několikrát českými i zahraničními médii nařčena z toho, že neumí stárnout a s přibývajícím věkem se jen těžko smiřuje.

Její obličej i tělo mají za sebou řadu plastických operací, ale její dřívější slova, že nikdy nebude vypadat na více než na třicet, se bohužel nepotvrdila.

Foto: Profimedia.cz

Postoj na plameňáka.

Foto: Profimedia.cz

Ivana měla i barevně sladěný klobouček.

Trumpová je však ve Spojených státech velice úspěšnou podnikatelkou a po rozvodu s obchodním magnátem Donaldem Trumpem dokázala, že se bez jeho pomoci o sebe umí  postarat sama. Lyžařskou kariéru vyměnila na několik let za modelingovou, je autorkou několika populárních knih, úspěšně podniká s nemovitostmi, provozuje kasina, či navrhuje vlastní kolekci kabelek.

Foto: Profimedia.cz

Trumpová ve světle zelených plavkách se vzorem jablíček.

Známá je však také její slabost pro mladé „zajíčky“, kteří jí zřejmě alespoň duchem udržují stále na té vysněné třicítce. Její poslední manželství z dubna 2008 s o pětadvacet let mladším italským hercem a modelem Rossanem Rubicontim, vydrželo jen pár měsíců, ale Ivana si opět rychle našla náhradu.

Před rokem se slavná Češka objevila i v britské verzi reality show Big Brother, kde opět předvedla svou odvážnou stránku, když se ve spodním prádle předváděla před kamerou.

Foto: Profimedia.cz

Ivana Trumpová v britské verzi reality show Big Brother.

Foto: Profimedia.cz

Přesně před rokem se Ivana ukázala ve spodním prádle britským divákům.

Reklama

Výběr článků

Načítám