Hlavní obsah

Podle průzkumu jsou nejvíc sexy britské letušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Nejvíce sexappealu mají letušky britské společnosti Virgin Atlantic. Až daleko za nimi a přesto na druhém místě jsou palubní stevardky Singapore Airlines. Třetí příčka v žebříčku patří poměrně překvapivě letuškám společnosti Etihad Airways ze Spojených arabských emirátů.

Foto: Profimedia.cz

Společnost Virgin Atlantic sází na ženské půvaby i na svých strojích

Článek

Hned za nimi figurují také arabské krásky - od konkurence z Emirates Airline. Vyplývá to z průzkumu, který zorganizovala londýnská firma Business Traveler. Ta se zabývá organizováním obchodních letů a schůzek byznysmenů z celé řady zemí i měst. Informaci přinesl server news.com.au.

Krásky z britských letounů rozdrtily všechny ostatní soupeřky naprosto přesvědčivě - hlasovalo pro ně celých 53 procent dotázaných. Ve Virgin Atlantic nepokrytě sázejí na sexappeal svých zaměstnankyň. Je to patrné už z firemních propagačních materiálů.

Například jeden z nich, vydaný k 25. výročí existence společnosti, obsahuje výmluvný slogan: "Ještě žhavější a ještě červenější!" Je to narážka na fakt, že dívky z Virgin Atlantic nosí na palubách letounů červené sexy kostýmky.

České letušky v průzkumu nefigurují

Druhou pozici zajistily stevardkám ze Singapuru hlasy 18 procent účastníků průzkumu. Krásky z Emirátů dostaly 12 procent, jejich konkurentky z téže země pak 11 procent hlasů.

Pěkné podívání je zřejmě i na dívky z Irska, neboť pro tamní Aer Lingus "vybojovaly" v žebříčku pátou příčku. Hlasovalo pro ně šest procent byznysmenů.

V poli poražených skončily například Lufthansa, KLM, Cathay Pacific, TAP či Iberia. O sexappealu letušek ČSA se zpráva bohužel nezmiňuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám