Hlavní obsah

Já se vrátím, vzkázal Arnold Schwarzenegger Hollywoodu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, nač všichni fanoušci akčních snímků čekali, je nyní opravdu blízko. Hvězda akčních snímků a kalifornský guvernér totiž s příchodem konce svého funkčního období oznámil, že si plánuje oživit svou kariéru jako hollywoodský akční hrdina.

Foto: Max Whittaker , Reuters

Kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger

Článek

"Vzrušující zprávy. Moji přátelé z CAA (jeho talentové firmy Creative Artists Agency) se mě sedm let ptali, kdy mohou začít brát herecké nabídky pro mou osobu vážně. Dnes jsem jim dal zelenou," napsala 63letá herecká legenda na sociální síť Twitter.

Třiašedesátiletý herec se dostal na konec svého druhého funkčního období jako guvernéra Kalifornie. To vyvolalo mnoho spekulací, zda posléze vstoupí do celostátní politiky či se vrátí na filmová plátna.

Hvězda snímků Terminátor, přezdívaná v posledních letech Američany "Guvernátor", však nepřestala úplně natáčet ani během funkčních období. Naposledy si střihl menší roli ve snímku Postradatelní, který režíroval jeho kamarád Sylvester Stallone.

Proslulou frázi "Já se vrátím," pronesl Schwarzenegger ve svém prvním terminátorském snímku v roce 1984. Během několika let se stala kultovní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám