Hlavní obsah

Nesvadbová a Wronka se rozešli: "Chtěla jen flirtovat a dárky," tvrdí producent

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Láska skladatele a hudebního producenta Leška Wronky a spisovatelky Báry Nesvadbové je minulostí. Konec ročního vztahu potvrdil exkluzivně Novinkám na přímou otázku sám Wronka.

Článek

"Zaslechl jsem, že se o tom už mluví. Ano, skončilo to. Prostě to máme každý jinak. Bára chce jen nevázaný vztah, flirtování, lichotky a dárky... Já chtěl vztah se vším všudy. To ji nebavilo," vysvětlil Novinkám Wronka důvod rozchodu.

Pár měl údajně již delší dobu krizi, která se prohloubila o Vánocích. "Od 23.prosince, kdy si s mamkou a Bibi odvezla dárky, jsme se neviděli. Místo slíbených společných Vánoc se stalo něco, co se mě hodně dotklo a co definitivně rozhodlo, že v tom přetvařování už nechci pokračovat. Mrzí mě, že to tak dopadlo, i s ohledem na Bibi, kterou jsem měl hodně rád," dodal skladatel.

Jeho myšlenky teď naštěstí naplno zaměstnává jubilejní, 20. ročník Cen Anděl 2010, který uvede 23. února v přímém přenosu Česká televize. Výročí prestižních hudebních cen budou moderovat Ewa Farna a Tomáš Klus, což považuje Lešek Wronka za jednu ze zvláštností celé události. Druhou je podle něj vyhlášení alba dvacetiletí a interpretů dvacetiletí.

"Těším se na záběry, kde si diváci z medailonků připomenou, jak kdo v minulosti vypadal, jak hrál," prozrazuje Wronka.

"Doufám, že ti, kteří dostanou ocenění, budou za prvé ti, co mezi námi jsou a za druhé ti, co mezi nás přijdou. Mnohé z kapel se rozpadly, někteří nejsou spolu v kontaktu i několik let a docílit toho, aby tito lidé přišli na jedno pódium, je o velké "politice" a dobré vůli. O koho jde, prozradit nemůžu, je to bonbónek celého programu," uzavírá producent.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám