Hlavní obsah

Veronika Nová z Ordinace randila se ženatým chlapem

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Veronika Nová (24), kterou většina lidí zná především jako seriálovou Sylvu z Ordinace v růžové zahradě, prozradila své největší tajemství. Svěřila se, jak to doopravdy s muži má.

Článek

„Momentálně jsem sama. Před nějakou dobou jsem rozešla,“ prozradila mladičká herečka, která byla zadaná přes rok a půl.

Svůj vztah ale pečlivě tajila. Přestože se spekulovalo o několika jejích milencích, ona o svém vztahu promluvila, když už bylo po všem. A měla k tomu opravdu dobrý důvod.

„Ten pán byl ženatý. Uznávám, že jsem asi mohla od začátku tušit, že si dělám poměrně naivní naděje, ale prostě jsem se zamilovala a byla dost zaslepená. Uvěřila jsem tomu, co nebyla pravda. Tedy té klasické pohádce, že jeho vztah už je dávno mrtvý, svou ženu opustí a budeme spolu. Asi nemá smysl vykládat něco víc. Prostě takový ten běžný příběh. Můžu říct, že se mi už nic takového nestane,“ šokovala herečka.

A kdo byl tím nevěrníkem, který přes rok a půl žil dvojí život? „Není třeba mu dělat problémy. Myslím, že už tak jsem řekla dost,“ ukončila Nová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám