Hlavní obsah

Miss Chmelířová: místo příprav na svatbu pomáhá charitě

– Znojmo
Novinky, Jakub Kynčl

Ačkoliv se modelce Veronice Chmelířové začíná blížit svatba, přípravami na červencový obřad se zatím příliš nezaobírá. Zabývá se charitativním projektem, jehož autorem je tamější studentka. Bez nároku na honorář se tedy podílela na vzniku sexy kalendáře, kterého se stala tváří.

Článek

"Mám toho v poslední době hodně. Ke škole se přidala i blížící se svatba, ale podobným zajímavým nápadům se neříká ne. Malinko jsem tedy odložila studium a přípravy na svatbu a trochu jsem pomohla projektu, který by měl pomoci dětem s lehkým a středním mentálním postižením ze sociálně slabých rodin. Stojí jen 150 korun, tak věřím, že nás podpoří hodně lidí," řekla Novinkám Chmelířová.

Mimo druhé vicemiss ČR 2007 se v kalendáři objevily například herečka ze seriálu Velmi křehké vztahy a filmu Tankový prapor Hana Holišová, Johana Gazdíková z Četnických humoresek či finalistka České Miss Romana Antonínová.

"Snímky do kalendáře Help With Me fotil známý fotograf Tino Kratochvil, který pracoval i jako externí fotograf kanceláře prezidenta republiky, takže fotky opravdu stojí za to. Teď nezbývá, než věřit, že lidé dobré myšlence pomohou," dodala pro Novinky Chmelířová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám