Hlavní obsah

Miroslav Donutil slavil dva dny narozeniny. Přál si je přežít

Novinky, Karen Mchitarjan
Praha

Herec Miroslav Donutil to umí ještě pořádně roztočit. Dokázal to během oslav svých jubilejních šedesátých narozenin. Zorganizoval si totiž čtyři oslavy za sebou a dokonce dvě během jednoho dne.

Článek

„Doufám, že to všechno ve zdraví přežiju. To je nyní hlavní cíl. Bude to totiž divoké,“ svěřil se herec během sešlosti v centru Prahy, kterou zorganizoval pro spřátelené novináře.

Donutil, který oslavil šedesátku již v pondělí, se od té doby přesunuje z jednoho večírku na druhý. V pondělí slavil v Brně s přáteli a poté rodinou, už jen jeden den poté ho ale už čekaly další dvě párty v Praze.

Pro Donutila to byly ale trošku smutné narozeniny. Novinkám prozradil, že ještě v úterý odpoledne nedostal ani jeden dárek.

„Zatím jsem nic nedostal. A ani nevím, co dostanu,“ prozradil Donutil, který ale zklamání nedával najevo. Možná proto, že tuší, že bez dárku nezůstane.

„Má žena je velice nápaditá. Vždycky vymyslí nějakou vtipnou maličkost,“ vysvětlil herec. Prý netuší, co to bude letos. Rád se ale nechá překvapit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám