Hlavní obsah

Topmodelka Maxová vyvrátila fámu, že se vdala. Svatbu ani nechystá

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Bulvární média informovala, že se česká topmodelka Tereza Maxová vdala za tureckého partnera Buraka Oymena, se kterým má dceru Mínu. Maxová Novinkám informace o svatbě popřela, veselku ani neplánuje.

Článek

"Žádná svatba se nekonala, nejsem vdaná," řekla Novinkám na Plese v Opeře topmodelka Tereza Maxová. Vyvrátila tak spekulace, že si vzala za manžela svého přítele, tureckého podnikatele Buraka Oymena, se kterým má dceru Mínu a společně vychovávají také syna Maxové z prvního manželství Tobiase.

"Máme dvě děti, jsme rodina a v podstatě žijeme i bez papíru v manželském svazku. Razítko pro nás není důležité," vysvětlila.

Česká topmodelka byla jednou z hvězd Plesu v Opeře. Dorazila s maminkou, její přítel zůstal v Monaku s dětmi.

Maxová si oblékla šaty od své dvorní návrhářky Kláry Nademlýnské. A to měla k dispozici i večerní róby od věhlasných světových módních domů.

"Nechala jsem si poslat šaty od Diora a Gucci, a nakonec jsem zvolila šatičky od Klárky. Šila je na poslední chvíli, nechala jsem všechno na ní, nepovídala jsem Kláře do toho, a mám je na míru. I moje maminka říkala, že to byla nejlepší volba. Cítím se v nich skvěle," prozradila Maxová.

Šaty doplnila zapůjčenými šperky další světově proslulé značky. "Jejich hodnota je velmi vysoká, je to asi půl miliónu korun," prozradila modelka.

Maxová do Čech přiletěla jen kvůli plesu na tři dny. Zítra se již vrací zpět do Monaka, kde s přítelem a dětmi žijí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám