Hlavní obsah

Veronika Žilková se na Plese v Opeře skácela k zemi

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Veronika Žilková a zpěvačka Dara Rolins na události sezóny Ples v Opeře padaly na zem. Žilkové se zamotaly nožky na tanečním parketu, Dara Rolins si zas při chůzi po schodech přišlápla šaty a na nohou se udržela jen tak tak.

Článek

Veronika Žilková to na tanečním parketu Státní opery roztočila s manželem Martinem Stropnickým tak, že se jí zamotaly nohy a řítila se k zemi. Skončila na kolenou, galantní manžel ji pak pomohl vstát a vesele tančili dál. Z pádu si nic nedělali, naopak se tomu zasmáli.

Dara Rolins si přišlápla šaty cestou do schodů. Rovnováhu vyrovnala jen tak tak. "Vypadalo to hodně ošklivě. Chybělo málo a Dara by se kutálela po schodech," řekl Novinkám host plesu, který byl v té chvíli v blízkosti zpěvačky.

Dara Rolins Ples v Opeře moderovala společně s Petrem Vondráčkem. Její výkon byl bezchybný. Zpěvačka se v poslední době stále více objevuje v roli moderátorky, která jí velmi sedí.

Na tanečním parketu to roztančila řada dalších známých párů. I když Česká Miss Jitka Válková avizovala, že tančit rozhodně nebude, nakonec s přítelem Mirkem Ciprou na parket vyrazili.

"Nechodila jsem do tanečních a tančit neumím. Možná bych zvládla valčík, ale jen s hodně dobrým partnerem," usmívala se po zahájení plesu Válková. "Já myslím, že ji ještě přesvědčím. Já klasické tance zvládám a když je dobrý tanečník, který partnerku vede, je to v pohodě," dodal partner Válkové.

Nakonec ji opravdu přesvědčil a Česká Miss si tanec velmi užívala. Na parketu to roztočili také Saša Rašilov s manželkou Vandou Hybnerovou, primátor Bohuslav Svoboda nebo topmodelka Tereza Maxová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám