Hlavní obsah

Rus se při útěku zřítil ze čtvrtého patra, vstal a drápal se na zeď znovu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orsk

V Rusku se podařilo natočit na kameru mobilního telefonu muže, který se pod vlivem prášků na spaní (a dost možná i alkoholu) pokusil vymahačům peněz, které dlužil, utéct po vzoru Spidermana. Informaci přinesla ruská média.

Článek

Dlužník bydlící ve čtvrtém nadzemním podlaží se rozhodl vyhnout se kontaktu s vymahači dluhu stůj co stůj. Podle informací ruských médií byl však pravděpodobně pod vlivem prášků na spaní, a tak nebyla koordinace jeho pohybů zrovna nejlepší.

Po nepříjemném probuzení, kdy vymahači začali mlátit na dveře, zkusil utéct oknem. Doufal, že se mu podaří schovat se u souseda na balkóně. Jenže nakonec svůj horolezecký výkon neustál a po odrazu a zpomalení pádu o další dva balkóny dopadl tvrdě na zem.

Jeden pokus mu však zřejmě nestačil, muž vstal a začal šplhat na zeď domu znovu. Tentokrát ho už však stáhli dolů okolo stojící lidé.

S relativně lehkými zraněnými skončil muž v místní nemocnici, o tom, jak reagovali vymahači jeho dluhu, se ve zprávě nehovoří.

Reklama

Výběr článků

Načítám