Hlavní obsah

Mooreovou a Kutchera vybučeli na přehlídce, měli tříhodinové zpoždění

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Skutečnost, že jsou Demi Mooreová a Ashton Kutcher jedním z nejznámějších párů světa, neznamená, že by se jim mohlo všechno promíjet. K takovému názoru dospěli novináři a fotografové na úterní módní přehlídce v brazilském Sao Paulu, kde se konal týden módy. Zástupci médií na dvojici museli čekat tři hodiny a svou zlost projevili poměrně nevybíravým způsobem - pískotem, bučením, nepříjemnými gesty i nabroušenými výrazy v obličeji.

Článek

Prominentní páreček přijel do Sao Paula za účelem podpory brazilské módy, a proto se sám Ashton měl zúčastnit přehlídky místní značky Colcci a jako model se projít spolu s designérem Jezielem Moraesem po mole. Tak se nakonec opravdu stalo, ale s tříhodinovým zpožděním.

„Myslím, že tam bylo příliš mnoho povyku kvůli Ashtonu Kutcherovi, který se jen jednou objevil na mole,“ uvedl módní specialista Christian Guerra.

Tak negativní přijetí Demi ani Ashton nečekali a z jejich výrazů byla během bučení znát nervozita, kterou dokázala mnohem lépe maskovat pomocí úsměvů Mooreová. Pro jejího partnera byly chvíle focení na červeném koberci evidentním utrpením, po kterém musel ještě jednou vystoupit v roli modela. Spolu s ním se na módním mole představila například i tvář značky Colcci brazilská topmodelka Gisele Bundchenová.

Reklama

Výběr článků

Načítám