Hlavní obsah

Zraněná Jílková by moderovala i s korzetem a berlemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka diskusního pořadu České televize Máte slovo Michaela Jílková si v sobotu způsobila zranění páteře, když nešťastně uklouzla na náledí a zlomila si pátý bederní obratel. Jílková se zřejmě obejde bez operace, ale bude muset mít berle a nosit korzet. Moderátorku však nejvíce trápí, že nemůže uvádět svůj čtvrteční televizní pořad, její léčba bude totiž podle prognózy lékařů trvat minimálně tři měsíce.

Článek

Přes víkend Jílková ležela v pražské Thomayerově nemocnici, ale protože se ukázalo, že má komplikované zranění, převezli ji v pondělí na spondylochirurgické oddělení FN Motol. Na pokoji leží sama a bere léky na utišení, protože má strašné bolesti.

„Zvažovalo se, zda půjdu na operaci nebo budu léčena klasicky, tedy být v klidu, nosit korzet a berle. Po dnešku (středa) to vypadá, že pokud si nic neudělám neopatrným pohybem a budu dodržovat klid a příkazy lékařů, na operaci asi nepůjdu. Snad se zlomenina bude dobře hojit,“ řekla ve středu Jílková Právu.

Moderátorka se na obrazovce neobjeví ani příští týden. „Mrzí mě to vůči divákům i kolegům, kteří kvůli mně nemají práci. Vždyť já jsem dvacet let nezrušila ani jedno natáčení,“ posteskla si moderátorka, které se kromě diváků stýská po dětech, Marušce a Kubíkovi. Až za čtrnáct dnů lékařské konsilium zváží, zda by Jílková přece jen nemohla na obrazovku, byť s korzetem nebo berlemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám