Hlavní obsah

Zlodějíček předvedl nejkomičtější pokus o útěk v historii

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Teprve devatenáctiletý australský zlodějíček doplatil na svůj amatérismus. Vloupal se přes světlík do pekařství na předměstí Melbourne ve Frankstonu, skočil však přímo do uzamčeného skladu, odkud se poté nemohl dostat ven. Po několika marných pokusech plných pádů se mu to nakonec podařilo. Jenže jeho tvář byla detailně zachycena na bezpečnostních kamerách a lapka si toho byl vědom, proto se raději šel sám udat na policii.

Článek

Když mladík zjistil, že je v uzamčené místnosti v pasti, snažil se za každou cenu dostat ven. Naskládal si na sebe kontejnery, které se ve skladu nacházely a chtěl po nich vyšplhat opět ke světlíku, jenže ty se spolu s ním zřítily na zem. Poté se pokusil šplhat po policích, ale ty se pod ním také zhroutily. Podobným způsobem se mladý muž válel po zemi celkem sedmkrát. Skončil proto omlácený s mnoha odřeninami a modřinami.

Zlodějíček si poté všiml i bezpečnostní kamery, kterou se snažil zakrýt nebo rozbít, ale nepodařilo se mu to. Teenager se z pasti po mnoha pokusech nakonec dostal, ale sám uznal, že bude menší zlo jít se sám udat. Ve chvíli, kdy se snažil zneškodnit kameru, díval se totiž zpříma do objektivu. Bylo by jen otázkou času, kdy by jej policisté dopadli.

Mladík ze Somervillu byl obviněn z vloupání a poškozování cizí věci. Případem se bude zabývat městský soud ve Frankstonu.

Reklama

Výběr článků

Načítám