Hlavní obsah

"Melounek" ze Ženatý se závazky přišla o prsa, teď porodila zdravou holčičku

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Devětatřicetiletá americká herečka Christina Applegateová známá především z role přihlouplé blondýnky Kelly Bundové ze seriálu Ženatý se závazky se stala matkou. Jejím prvním potomkem je holčička Sadie Grace, kterou Christina porodila 27. ledna v Los Angeles. Otcem dítěte je muzikant a hereččin snoubenec Martyn LeNoble.

Foto: Profimedia.cz

Christina Applegateová se stala v devětatřiceti letech poprvé matkou.

Článek

Dvojice se tajně zasnoubila před rokem na svatého Valentýna a plánuje svatbu. Pro oba to přitom budou již druhé vdavky. Applegateová se v roce 2001 provdala za svého tehdejšího partnera Johnathona Schaecha, o čtyři roky později se však manželství rozpadlo.

Jednačtyřicetiletý LeNoble působí jako punk-rockový hudebník a basista skupiny Porno for Pyros a s Applegateovou randí už tři roky. Její mluvčí v prohlášení pro magazín People uvedl, že se matce i dceři daří výborně.

Foto: Profimedia.cz

Martyn LeNoble v těhotenství pyšně hladil bříško své snoubenky.

Applegateová v roce 2008 prodělala rakovinu prsu a ačkoli bylo zhoubné bujení zjištěno pouze v jednom z ňader, kvůli přítomnosti dědičného genu BRCA1 , jenž se podílí na vzniku rakoviny prsu, jí byla odebrána obě ňadra. Stejným onemocněním přitom trpěla i Christinina matka. Herečka tehdy musela podstoupit dvojitou mastektomii a lékaři jí následně ze silikonových implantátů provedli úpravu prsou.

Seriálová Kelly Bundová před nedávnem přiznala, že má z výchovy dětí trochu strach, ale že se stále učí, a to především od přátel a od své matky Nancy Lee Priddyové.

Reklama

Výběr článků

Načítám