Hlavní obsah

Prima přetahuje novácké hvězdy: Podlehli i Suchánek s Genzerem

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Televize Prima drtí konkurenční Novu. Nejenže je jedinou tuzemskou stanicí, které roste rating, navíc přetahuje hvězdy své největší konkurence televize Nova. A kobercovému náletu české dvojky neodolaly ani jedny z největších hvězd Novy Richard Genzer a Michal Suchánek.

Článek

A generální ředitel televize Prima Marek Singer má z tohoto triumfu radost.

„Zábava s Genzerem a Suchánkem tak hustá, že by se dala krájet. Pánové G uvedou na Primě improvizační show Partička. A konečně si srandu nebudou dělat jen Suchoš s Geňou, ale i někdo z nich. Konkrétně jejich kolegové Igor Chmela, Ondřej Sokol a Daniel Dangl,“ sdělil na tiskové konferenci stanice Singer.

Suchánek s Genzerem ale nejsou jediné tváře, které přešly na Primu. Do seriálu Cesty domů totiž nastoupí herečka Kristýna Leichtová, jejíž kariéra je úzce spjatá s konkurenční Novou a sitcomem Comeback.

Na Primu nastoupí i herec Pavel Kříž, který před lety zářil v novácké Ulici. A to v hlavní roli nového seriálu, ve kterém řeší rozvody svých klientů. Z pozice rozvodového právníka se v každé epizodě snaží vypátrat, na čí straně je vina, co vedlo manželský pár k rozvodu. Seriál inspirovaný skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních je plný překvapivých odhalení.

A velkého návratu se dočká pořad, který se po prvním odvysílaném díle stál fenoménem. Vedení Primy totiž na jaře proti novácké Ordinaci v růžové zahradě nasadí druhou řadu kulinářského pořadu Čápi s mákem. A opět se pět celebrit mezi sebou utká o výhru 250 000 korun! Rozhodnutí, kdo se nejlépe svého úkolu ve vaření zhostil, bude záležet i na tajném arbitrovi, kterým bude opět někdo z lidu.

"Zatím nechceme prozradit, kdo bude soutěžit. Můžeme ale slíbit, že to nyní bude napínavější než v první sérii," slíbil Singer.

Ten si na závěr neodpustil rýpnutí do konkurence. "Doufám, že nebudeme litovat, že jsme nevsadili na jihovýchodní zdroje," pobavil Singer poznámkou, která mířila na novácký jarní trumf, tureckou telenovelu Tisíc a jedna noc.

Reklama

Výběr článků

Načítám