Hlavní obsah

Sexbomba Vránová: Roční syn už chodí, pětiletá dcera usiluje o výběrovou školu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vicemiss ČR 2001 Andrea Vránová se raduje. Její roční syn Jáchym začal před čtrnácti dny chodit. Starší dcera Anička zase usiluje o jazykovou výběrovou školu.

Článek

"Radši samozřejmě pořád leze, ale už v pohodě chodí po svých," říká o synovi Jáchymovi Andrea Vránová - Kloboučková.

Vicemiss ČR 2001 má radost také ze své dcery Aničky, která na konci dubna oslaví šesté narozeniny. Za sebou má zápis na základní školu. "Aničku bychom rádi s manželem dali na výběrovou jazykovou školu. Letos se hlásí asi 300 dětí a berou 80. Anička tak nešla na klasický zápis, ale dělala něco jako zkoušky. Paní učitelka, která seděla sama s Aničkou asi čtyřicet minut a zjišťovala, jak na tom je, říkala, že to vidí dobře. Tak snad to vyjde," prozrazuje Vránová.

Radost má i z toho, že škola je velmi blízko jejich domova. "Je to kousek, ale samotnou ji určitě chodit nenechám. Po případu ztracené Aničky bych doma šílela strachy," říká Vránová, která se již neživí modelingem a má ho jen občas jako koníček. V Teplicích a okolních městech předcvičuje pilates.

"Teď to budu muset trošku omezit. Začíná hokejová play off a Ústí nad Labem, kde hraje manžel, bude bojovat o titul. Takže večerní předcvičování musí stranou, budu fandit jak o život," dodala sexy Andrea.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám