Hlavní obsah

Miss Válková plakala kvůli nevěře přítele. Zbytečně

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česká Miss Jitka Válková s přítelem Mirkem Ciprou prošli těžkou zkouškou. Cipra odletěl s finalistkami České Miss na soustředění do Mexika. Na tom loňském se Jitka a Mirek dali dohromady, a tak se modelka třásla strachy, aby některá z finalistek jejího přítele opět neokouzlila.

Článek

"Chvíli před odletem jsem samozřejmě obavy měla. Pořád jsem si ale říkala, že mu musím věřit. Jsem hodně žárlivá a toho pokušení měl Mirek samozřejmě kolem sebe hodně. Psychicky jsem se na jeho odlet do Mexika dlouho připravovala. Denně jsme si volali nebo psali," řekla Novinkám úřadující Česká Miss.

Válková a Cipra se dali dohromady právě na loňském soustředění České Miss, kde Mirek stejně jako letos působil jako odborný poradce v oblasti výživy a péče o tělo. Není tedy divu, že měla Jitka obavy. Loni svodům krásné dívky Cipra podlehl...

"Mirek je profesionál a bral to jako práci. Denně s finalistkami cvičil, radil jim ve stravě. Věřila jsem, že by mi to neudělal," upřesnila Válková, která první odloučení nesla velmi těžce.

"Jsem ráda, že je zpátky. Moc se mi už stýskalo a také jsem si i poplakala. Pochopitelně trošku obavy z nevěry ve mně hlodaly," prozradila Česká Miss, která již brzy předá korunku své nástupkyni.

Partner se půvabné modelce vrátil v úterý. "Přivítání bylo krásné. Dostala jsem dárečky, třeba nádherný náramek, rodičům přivezl tequilu. Byla to krásná romantická noc," dodala Válková, která je šťastná, že má partnera zpět.

Válková se ve středu zúčastnila společně s dalšími celebritami v pražském Holmes Place kurzu první pomoci. Novinkám prozradila, že by si zachránit život sama troufla, ale jen s asistentem na telefonu. "Určitě základy znám, ale je jistější zavolat na 155 a držet se instrukcí. Stabilizační polohu bych zvládla, masáž srdce myslím taky," prozradila Válková.

Kurzu se s nadšením zúčastnila také držitelka Českého lva za nejlepší ženský herecký výkon Jana Plodková.  "Když jsem byla malá, maminka měla často astmatické záchvaty. Záchranka k nám domů jezdila hodně často. Byla jsem ještě dítě, takže jsem pomoci nedokázala. Nyní jsem ráda, že jsem mohla projít kurzem rychlé pomoci, a věřím, že bych lidský život dokázala zachránit," prozradila Plodková.

Renata Langmannová přiznala, že kurzem raději projde ještě jednou. Na tom prvním nebyla příliš pozorná, protože ji stejný den čekala zkouška z politologie. "Byla jsem hrozně nervózní, ale mám to za sebou. A za jedna," usmívá se Langmannová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám