Hlavní obsah

Kateřina Brožová: Vondráčková a její manžel mají pokřivený charakter

Novinky, David Zápal
Praha

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (42) exkluzivně Novinkám prozradila, co si myslí o inzerátu manžela Heleny Vondráčkové (63) Martina Michala (50), kterým se jí na základě soudního rozhodnutí omlouvá za přirovnání k trabantu. Trochu posměšně ho však umístil do rubriky Zvířata. „Svědčí to o jeho pokřiveném charakteru a charakteru jeho manželky,“ řekla Brožová.

Článek

Brožová se s Michalem soudila čtyři roky kvůli tomu, že ji v rozhlasovém pořadu přirovnal k trabantu, zatímco svou manželku k mercedesu. Vstup herečky do muzikálu Hello, Dolly! po jeho ženě pak označil za příčinu neúspěchu představení.

„Mám radost, že jsem vyhrála soudní spor a Martin Michal byl odsouzen, aby se omluvil za nepravdivé a dehonestující výroky vůči mé osobě za to, že jsem úspěšně převzala roli po jeho ženě. Nejvyšší soud mi po předchozích vyhraných soudech dal opět za pravdu,“ raduje se Brožová.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Za podnikatele Martina Michala se provdala 22. února 2003 na Karlštejně.

Inzerát, který se objevil v jedné rubrice spolu s nabídkou pudla nebo depresivního křečka, ji údajně nerozhodil.

„Svědčí to o jeho pokřiveném charakteru a neslušnosti, jakož i o charakteru jeho manželky a neúspěšně (ve smyslu smutně) stárnoucí zpěvačky Heleny Vondráčkové, která všechny tyto kroky nejenže podporuje a podílí se na nich, ale hlavně všechno platí, neboť jak víme, Martin Michal je již dlouhou dobu v exekuci,“ promluvila otevřeně Brožová.

Martin Michal na její slova zareagoval po svém - uvažuje o dalším soudním sporu. „Brožová si tímto vyjádřením zadělala na další problémy. Myslím si, že jasně ukázala své IQ,“ uvedl pro Novinky.

K vyjádření blonďaté herečky, jež patrně odstartuje další vlnu sporů, došlo na otvírací párty kosmetického salonu BDF na pražském Žižkově. Sama Brožová prý zatím žádný zásah kosmetičky nebo plastického chirurga nepotřebovala.

„Nevím ani, jak to funguje. Uznávám ale, že od určitého věku by žena mohla dát péči o sebe víc času. Já to nedělám, protože se mi toho času nedostává,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám